Skelbiama teisininkų išvada dėl statybų Turniškėse : Vyriausybė ir ministerijos : Naujienos : TEISĖS GIDAS 

Svetainės meniu





Labiausiai lankomi svetainės puslapiai
1. Darbo teisė
2. Nekilnojamo turto savininkų
teisės ir pareigos

3. Šeimos teisė
4. Ieškinio padavimas teismui,
ką turėčiau žinoti

5. Nemokamos teisinės
pagabos kontaktai


Svetainėje yra
#2376: Svečiai
#1: Vartotojai
#5711: Registruoti vartotojai

# Moderator


Jūs čia svečias.
+ registracija

Vyriausybė ir ministerijos : : Skelbiama teisininkų išvada dėl statybų Turniškėse
Parašė Moderator - 2010-06-21 08:49:55 (2518 perskaityta )

Skelbiama teisininkų išvada dėl statybų Turniškėse

Ministro Pirmininko tarnybos teisininkai išnagrinėjo Viešųjų pirkimų tarnybos pateiktus argumentus ir nesutinka su jos padaryta išvada dėl pastato rekonstrukcijos darbų Turniškėse. Teisininkų išvadoje teigiama, kad Viešųjų pirkimų tarnyba nepakankamai ir netiksliai išnagrinėjo aplinkybes, susijusias su įvykdytu viešuoju pirkimu, dėl to padarė neteisingas išvadas, jog rekonstrukcijos darbų pirkimo sandoris yra negaliojantis. Kol vyksta teisinis ginčas, rekonstrukcija sustabdyta.

Siekiant skaidrumo, objektyvumo ir viešumo dėl tarnybinio vienbučio gyvenamojo namo rekonstrukcijos Turniškėse Lietuvos Respublikos Vyriausybės tinklapyje www.lrv.lt,  rubrikoje „Skelbimai – Apibendrinta viešųjų pirkimų informacija“ skelbiame Viešųjų pirkimų tarnybos išvadas ir Ministro Pirmininko tarnybos atsakymą.    
Dar 2007 metais šis viešasis pirkimas buvo derintas su VPT ir  gautas  leidimas jį vykdyti. Vadovaujantis Tiekėjų kvalifikacijos vertinimo metodinėmis rekomendacijomis, patvirtintomis VPT direktoriaus įsakymu, buvo paskaičiuoti ir pirkimo sąlygose nustatyti atitinkami reikalavimai, pagal tuo metu galiojusius teisės aktus.  
Sutartis su UAB „Senovė“ sustabdyta todėl, kad dėl sunkmečio 2009 metais rekonstrukcijos darbams lėšos nebuvo skirtos. Jeigu to nebūtų padaryta, rangovas būtų įgijęs teisę reikalauti atlyginti nuostolius, netesybas ir pan., o tai reikštų papildomas išlaidas.

Skaityti naujieną LRV svetainėje




Papildomos nuorodos
#Naujienos iš temos:
» Vyriausybė ir ministerijos

#Plačiau apie:
» Moderator
Spausdinti   Nusiųsti draugui
 
- Puslapio generavimas: 0.24773 sekundės -