TEISĖS GIDAS
Sveiki atvykę!!!


Dalyvavimas Europos teismų tarybų tinklo veikloje

Tema: Naujienos Data: 2009-09-25

2009 m. spalio 1–2 d. Teisėjų tarybos narys, Lietuvos apeliacinio teismo teisėjas Vigintas Višinskis dalyvaus Kopenhagoje (Danijos Karalystėje) vyksiančiame Europos teismų tarybų tinklo (toliau – ETTT) darbo grupės „Teisingumo kokybė ir teisė kreiptis į teismą“ posėdyje.

Susitikimo metu bus aptariama tolesnė ETTT darbo grupės „Teisingumo kokybė ir teisė kreiptis į teismą“ veikla, šios grupės ataskaita, kuri bus pristatoma ETTT Generalinėje asamblėjoje 2010 m., jos rengimo metodologija ir veiklos rezultatų pristatymo forma bei sprendžiami kiti su darbo grupės veikla susiję klausimai.
ETTT – organizacija, jungianti ES valstybių nuo vykdomosios ir įstatymų leidžiamosios valdžios nepriklausomas institucijas, atsakingas už paramą teismams įgyvendinant nepriklausomą teisingumą. ETTT Generalinės asamblėjos metu buvo patvirtintos šios 2009–2010 m. darbo grupės: „Abipusis pasitikėjimas“, „Teisėjų etika“, „Teisėjų statusas“, „Visuomenės pasitikėjimas“, „Teisingumo kokybė ir teisė kreiptis į teismą“ ir dvi ekspertų darbo grupės.




Straipsnis paskelbtas TEISĖS GIDAS tinklalapyje.
https://www.teisesgidas.lt

Naujienos adresas:
https://www.teisesgidas.lt/modules/news/article_storyid_386.html