situacija tokia,kad nesenai suzinojau jog anstolis arestavo mano paveldeta 1/2buto uz susikaupusia 12 500€ skola kurios nera.cia skola priskaiciuota uz vaiko islaikyma iki jo pilnametystes dabar jam 19 metu.viso sito pradzia buvo 2005 metais bet 2007 buvo nutrauktas iki teisminis procesas nes as ieskovui grazinau visa skola ir pasizadejau moketi toliau vaiko islaikyma. jau 2010 metais vaikas augo pas mane.ir tik dabar po daugybes metu atsirado anstoliai su arestu.as kaip suprantu ieskovas nepranese anstoliams ,kad skolos nera ir tik dabar po 11 metu pristate dokumenta kuri jis gavo is prokuraturos ,kad iki teisminis tyrimas nutrauktas ir ,kad neturi man jokiu pretenziju.apie susidariusia skola nezinojau iki kol neuzdejo aresto butui.finale gaunasi taip,kad 12 500 skolos nebera ,bet lieka 1500€ skola uz anstolio darba.as jau nesuprantu kas kaltas sitoj situacijoi ar anstolis,kad tinkamai nedirbo savo darbo byla gulejo 11 metu nejudinama .ar ieskovas ,kad ne sugebejo informuoti anstoli laiku apie skolos nebuvima ir kad vaikas pas mane. uzaugino didelius pinigus uz jo darba kuriuos as turiu sumoketi.aresta nuims kai sumokesiu uz darba .
»31.07.18 - 14:40
Paieška
Teisės
Jūs galite kurti temas. Jūs negalite redaguoti savo pranešimus. Jūs negalite kurti apklausas. Jūs negalite prisegti prie pranešimo bylas. Jūs negalite rašyti pranešimus. Jūs negalite šalinti savo pranešimus. Jūs negalite balsuoti.