laba diena, siuo metu esu istrigusi del Corona viruse uzsienyje, tuo pasinaudodami bendrasavininkiai, kuriu yra 2, nutare parduoti nama ir zemes sklypa, kurio puse priklauso ir man. Klausimas: Kaip jie gali tai praktiskai igyvendinti, jei nezino mano adreso, kur notaras turetu registruota laiska siusti, kad informuoti mane apie pasiulyma pirkti? Tuo namu ligi siol naudojausi viena, jame daug mano vertingu daiktu. namas ir daiktai apdrausti. kas atsakys jei siulymu potencialiems pirkejams metu sie daiktai dings? Manes juk Lietuvoje nera. Dalys neatidalintos. Naudojimosi tvarka nenustatyta. 10 metu namu rupinausi tik as. Ar galima laikyti tinkamu pranesimu, kad ketinama parduoti, jei tik elektroniniu pastu parasoma, kad apsisprende parduoti, o kaina sutartine. Pagarbiai i
»28.10.20 - 06:46
Paieška
Teisės
Jūs galite kurti temas. Jūs negalite redaguoti savo pranešimus. Jūs negalite kurti apklausas. Jūs negalite prisegti prie pranešimo bylas. Jūs negalite rašyti pranešimus. Jūs negalite šalinti savo pranešimus. Jūs negalite balsuoti.