ADMINISTRACINĖ, BAUDŽIAMOJI TEISĖ, klausimai/atsakymai .. : Užduok klausimą : PATEIKTI ĮTARIMAI SMURTU, KURIO REALIAI GYVENIME BE GINIMOS 

Svetainės meniu

Labiausiai lankomi svetainės puslapiai
1. Darbo teisė
2. Nekilnojamo turto savininkų
teisės ir pareigos

3. Šeimos teisė
4. Ieškinio padavimas teismui,
ką turėčiau žinoti

5. Nemokamos teisinės
pagabos kontaktai

Svetainėje yra
#14428: Svečiai
#1: Vartotojai
#5739: Registruoti vartotojai

# manostogas

Jūs čia svečias.
+ registracija

Sponsoriai
www.teisesgidas.lt Remėjai

/  Forumų sarašas » Klausimai, atsakymai » ADMINISTRACINĖ, BAUDŽIAMOJI TEISĖ, klausimai/atsakymai ..

≡  PATEIKTI ĮTARIMAI SMURTU, KURIO REALIAI GYVENIME BE GINIMOS

Atspausdinti temą 

§Teisininkai # 2
Ištikimas gyventojas
Ištikimas gyventojas

Teisininkai

Tai jei jus apšmeižė, kreipkitės dėl to į teismą..

Vilniaus teisininkų kontora - skubi teisinė pagalba, konsultacijos, dokumentų rengimas ir atstovavimas.
Mob. tel:. +370 673 85 719
El. p:. info@vtk.lt
»31.08.16 - 16:04 Anketa Aplankyti tinklapį

Svetys # 1

Man pateikė įtarimą, pagal smurtas artimoje aplinkoje įstatymą, kad aš savo sutuoktinei sudaviau vonios kambaryje ne mažiau 5 kartų delnais į pakaušio sritį. Šis įtarimas man pateiktas po 29 d. kai buvau uždarytas į ikiteisminio tyrimo areštinę ir apkaltintas kumščio smūgiavimu sutuoktinei į galvą. Kitą dieną paleido, nes nebuvo pagrindo sulaikyti. Pagal abdukciją sutuoktinės galvoje jokių sumušimų ir odos pažeidimų. Skaičiau dokumentus prieš teismą skiriant kardomąją priemonę gyvenimą skyriumi. Kaip įrodyti, kad 5 smūgiai delnų be įrodymų į pakaušį yra įžulus melas. Žmogus turi savisaugos instiktą ir nelauks kol jam muš į jautriausią organą smegenis. Kaltina, kad delnais trankiau pakaušį ir taip ji pajuto fizinį skausmą. Įtarime taip pat nėra jokių sumušimo, sutrenkimo pasekmių.
Suėmimo dieną buvau su karščiavimu, nustatė naują formos nosyje uždegimą, areštinė paumėjo kosuliai dėl išskyrų ir manau per uždegimą turėjau nieko neatsiminti.
»31.07.16 - 04:07
  Atspausdinti temą 

Paieška

Raktiniai žodžiai    

[ Išplėstinė paieška ]

Teisės

Jūs galite kurti temas.
Jūs negalite redaguoti savo pranešimus.
Jūs negalite kurti apklausas.
Jūs negalite prisegti prie pranešimo bylas.
Jūs negalite rašyti pranešimus.
Jūs negalite šalinti savo pranešimus.
Jūs negalite balsuoti.
- Puslapio generavimas: 0.55599 sekundės -