Politiniai kaliniai ir tremtiniai supranta Vyriausybės siūlomų griežtų priemonių būtinumą : Vyriausybė ir ministerijos : Naujienos : TEISĖS GIDAS 

Svetainės meniu





Labiausiai lankomi svetainės puslapiai
1. Darbo teisė
2. Nekilnojamo turto savininkų
teisės ir pareigos

3. Šeimos teisė
4. Ieškinio padavimas teismui,
ką turėčiau žinoti

5. Nemokamos teisinės
pagabos kontaktai


Svetainėje yra
#12027: Svečiai
#0: Vartotojai
#5716: Registruoti vartotojai


Jūs čia svečias.
+ registracija

Vyriausybė ir ministerijos : : Politiniai kaliniai ir tremtiniai supranta Vyriausybės siūlomų griežtų priemonių būtinumą
Parašė Moderator - 2009-12-8 14:06:14 (1399 perskaityta )

Politiniai kaliniai ir tremtiniai supranta Vyriausybės siūlomų griežtų priemonių būtinumą

Šiandien Seimui pradedant galutinai svarstyti Vyriausybės parengtą kitų metų valstybės ir savivaldybių biudžetą bei Socialinių išmokų perskaičiavimo ir mokėjimo laikinąjį įstatymą, į Seimo narius ir visus tautiečius atviru laišku kreipėsi Lietuvos Politinių kalinių ir tremtinių sąjungos Pirmininkas Antanas Lukša.

Pažymėdamas, kad yra parengtas „skausmingas ir griežtas“ 2010 metų biudžetas, A.Lukša rašo: „Mūsų išrinkta valdžia yra priversta imtis griežtų priemonių, kad galėtų sureguliuoti pajamas ir išlaidas. <...> Mes suprantame siūlomų priemonių būtinumą ir esame pasiryžę solidariai su visais pakentėti. Nes mums, kaip ir Jums žodžiai „Vardan tos Lietuvos“ yra ne vien tik gražių žodžių poetinis skambesys“.
Politinių kalinių ir tremtinių sąjungos pirmininkas ragina Seimo narius balsuoti už biudžetą. „Turėkite narsos prisiimti atsakomybę už Lietuvos valstybės ateitį“, – į Tautos atstovus kreipiasi legendinio Lietuvos partizanų vado Juozo Lukšos–Daumanto brolis Antanas Lukša.

Pridedame atviro laiško faksimilę.

Skaityti naujieną LRV svetainėje




Papildomos nuorodos
#Naujienos iš temos:
» Vyriausybė ir ministerijos

#Plačiau apie:
» Moderator
Spausdinti   Nusiųsti draugui
 
- Puslapio generavimas: 0.41242 sekundės -