Nereikės mokėti privalomojo sveikatos draudimo : Vyriausybė ir ministerijos : Naujienos : TEISĖS GIDAS 

Svetainės meniu





Labiausiai lankomi svetainės puslapiai
1. Darbo teisė
2. Nekilnojamo turto savininkų
teisės ir pareigos

3. Šeimos teisė
4. Ieškinio padavimas teismui,
ką turėčiau žinoti

5. Nemokamos teisinės
pagabos kontaktai


Svetainėje yra
#12992: Svečiai
#0: Vartotojai
#5716: Registruoti vartotojai


Jūs čia svečias.
+ registracija

Vyriausybė ir ministerijos : : Nereikės mokėti privalomojo sveikatos draudimo
Parašė Moderator - 2010-03-30 14:00:45 (1355 perskaityta )

Nereikės mokėti privalomojo sveikatos draudimo

Tradiciniame interviu Lietuvos radijui Ministras Pirmininkas Andrius Kubilius tikina, kad tiems gyventojams, kurie buvo išleisti nemokamų atostogų, privalomojo sveikatos draudimo įmokų mokėti nereikės. Mokėti jo taip pat nereikia bedarbiams, užsiregistravusiems Darbo biržoje.

Premjeras taip pat dar kartą kalba apie mokesčių mažinimą ir lengvatas. „Kai valstybės pajamos yra mažesnės už išlaidas maždaug 8 milijardais litų, galvoti apie mažesnius mokesčius – reikštų galvoti apie mažesnes pensijas. Kitaip šalies finansų sistema neatlaikytų tokio skirtumo“, – sako Ministras Pirmininkas Andrius Kubilius. Anot Premjero, greičiausiai išliks trys lengvatos – knygoms, šildymo kaštams ir vaistams.
Interviu Lietuvos radijui Premjeras Andrius Kubilius kalba apie Darbo biržos reformą, kuri, pasak Vyriausybės vadovo, turi būti reformuota remiantis geriausia kitų šalių patirtimi, apie koalicijos stabilumą, susitikimą su Prezidente Dalia Grybauskaite.
Baigdamas interviu Ministras Pirmininkas trumpai apibūdina vizitą į Rusiją. Andriaus Kubiliaus manymu, yra abipusis noras ir gebėjimas kalbėtis. Netrukus į Lietuvą turėtų atvykti Rusijos žemės ūkio, vėliau kultūros ministras, o birželio pradžioje Baltijos jūros valstybių vadovų taryboje tikimasi sulaukti ir Rusijos Premjero Vladimiro Putino.

Skaityti naujieną LRV svetainėje




Papildomos nuorodos
#Naujienos iš temos:
» Vyriausybė ir ministerijos

#Plačiau apie:
» Moderator
Spausdinti   Nusiųsti draugui
 
- Puslapio generavimas: 0.62879 sekundės -